Latest Blogposts

Curaçao International BlueSeas Festival

Op 7, 8 en 9 mei 2015 start het gloednieuwe 

Curaçao International BlueSeas Festival 2015 

Verschillende Blues artiesten verzorgen tijdens dit festival gratis optredens in de straten van Punda en bij de St. Annabaai. Op deze manier probeert Curaçao een bijdrage te leveren aan de herleving van Blues muziek op het eiland. Dit is niet de eerste keer, want ook andere muziekstijlen kregen al eerder nieuw leven ingeblazen, zoals Jazz en Salsa.
Bekende namen die tijdens het festival optreden zijn: Quinn Sullivan, Kat Riggins, Ana Popovic, Joe Louis Walker, de oorspronkelijke Blues Brothers en de blueslegende Buddy Guy.

Showbizz International organiseert op 29 & 30 mei in Willemstad (Curaçao) een Latijns-Amerikaans concert: “Viva la Música Latina Curaçao 2015”, waar zeven bekende artiesten en hun entourage ons gedurende twee avonden zullen verassen en verleiden met Latin Music, passie en ritmes.. Artiesten die optreden op 28 mei zijn: Agrupacion Guaca de Venezuala, Gilberto Santa Rosa en Jorge Celedon. Op 30 mei zullen El Gran Combo, Olga Tanon en Jose El Canario en Alberto Barros het eiland in beweging zetten.

 

Blues op Curaçao

Blues op Curaçao

Inmiddels al weer achter de rug. Ben jij geweest? Hoe vond je het?

GRATIS: Tips en Aanbiedingen

0 reacties op “Curaçao International BlueSeas Festival

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.