Page content

Gastenboek

 

27.06.17 01:51  |  nella marlin

Wij wilde een romantische vakantie op Curacao en dat hebben we ook gekregen. Een prachtige villa met alles erop en eraan. Mooi uitzicht, rustige buurt, schone villa, wij kunnen geen min-punten vinden van deze villa. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles was goed geregeld: top, top, top.
Zwembad wordt wekelijks schoongemaakt. 's Avond kan je het licht in het zwembad aan doen, wat super romantisch is.
Wij waren met z'n tweeën, maar je kan er prima verblijven met z'n 6-en. Er is genoeg servies en wel drie eethoeken voor zes personen. Eén in de woonkamer , één op de porche (het terras) en één bij het zwembad onder de palapa. Van ons krijgt Villa Ocean View een dikke 10.


 

24.06.17 13:44  |  fam. Van de Weerd

Woorden schieten tekort om ons verblijf te omschrijven, maar hierbij toch een indruk. Door onze last-minute vakantie bleven wij ruim een week in Villa Blou Curacao en nog een paar dagen in Villa Amarilla. Beide huizen voldoen boven verwachting en zijn keurig, schoon en compleet. Het is ons heel goed bevallen, met een luxe auto en lekker zwembad. Ook de gezellige palapa maakt de Caribische sfeer helemaal compleet. De huizen zijn goed onderhouden, met goede bedden, airco en een verzorgd interieur. Ideaal dat er twee badkamers zijn en een grote barbecue die je onbeperkt mag gebruiken.
De huizen liggen super centraal op het eiland.
De mooiste stranden (Cas Abao en Porto Mari) en Willemstad op 15 minuten afstand! Al met al krijg je veel waar voor je geld en is het in verhouding gewoon goedkoop. Bij veel woningen zijn er namelijk veel bijkomende kosten, maar hier niet. De beheerders hebben ons heel gastvrij ontvangen. Ook de eigenaar Ed heeft ons heel prettig en vlot geholpen. Aan het begin en het einde van de vakantie een smsje en mailtje om een goede reis te wensen. Al met al kijken wij terug op een onvergetelijke vakantie,mede dankzij de geweldige service. De foto’s zorgen voor een prachtige blijvende herinnering, maar het zal ons verbazen als wij hier niet naar toe terug gaan..!

 


 

0 reacties op “Gastenboek

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.