Page content

Over ons

Eerste keer

in 2008 kwamen wij op Curaçao tijdens de stageperiode van onze dochter.
We zochten een voordelig, maar goed onderkomen; de vliegtickets zijn immers al duur genoeg! Een moeilijke zoektocht volgde! Na lang zoeken wat gevonden. Opgehaald door de beheerder met hoed en zonnebril. Al zou ik er tegenaan lopen, dan nog zou ik hem niet herkennen.

Oh ja, het huis was dubbel geboekt, maar gelukkig was er nog een alternatief. Vanuit het appartementje met tralies en prikkeldraad verkenden we Curaçao. Alles wilden we zien en weten. In een paar weken reden we ruim 1900 km op een eiland van maar 65 km lang.

We genoten van het prachtige eiland. Een (kleur)rijke historie, een bloeiende cultuur, kristal helder turquoise water, het mooie weer, een heerlijke temperatuur, prachtige vriendelijke mensen, heerlijk eten, ontspannen sfeer, gezelligheid, de muziek, het bruisende leven, de bezienswaardigheden, de prachtige strandjes, de natuur; het zijn slechts enkele kenmerken die ons zo aanspraken. Al snel wisten we: "hier willen we wonen! Dit wordt onze plek onder de zon!"

Na lang zoeken, vonden we het ideale huis. Zeer centraal gelegen en op een plek waar ook jij je vast direct thuis zult voelen.edpach www.vvvcuracao.nl willemstad

Maar eerst zijn we, net als zovelen, zoals gezegd op zoek geweest naar een geschikt huis om te huren. Dat viel niet mee!  Vele verhuurders en bemiddelaars hebben kennelijk last van de tropenkolder. Zij verhuren voor exorbitant hoge prijzen en blijken tijdens ons verblijf niet bereikbaar voor het oplossen van problemen. Lastig als je geen gas hebt of geen lamp het nog doet.

Ons plan

Dat moet toch anders kunnen, zeiden we.
Met de koop van onze eerste huis, vroegen we onze vrienden, die er ook nog eens vlak bij woonden, om beheerders van ons huis te zijn.
We bedachten wat we zelf graag gehad hadden willen hebben, hoe we behandeld hadden willen worden en wat er in het huis absoluut niet mag ontbreken en bovenal: niet te duur!
Er ontstond een uitstekend concept: Onze gasten worden persoonlijk behandeld, als waren het onze vrienden. Het mag hen 'aan niets ontbreken'. Ze moeten optimaal begeleid worden indien daar behoefte aan is. We staan ze met raad en daad bij; zowel in de voorbereiding als ter plekke tijdens hun vakantie op Curacao. We hebben direct contact met elkaar, zowel met de gasten als met de beheerders, zo vaak en op welk moment dan ook, als dat nodig mocht zijn.

Daai booi beach - vvv curacaoMede door de lage prijzen , de kwaliteit, de ligging en de service werd Villa Amarilla dan ook al snel volgeboekt. Vele gasten reserveerden, na hun vertrek, gelijk weer voor een volgende vakantie. Mond tot mond reclame deed de rest. De mogelijkheid deed zich voor om een tweede huis op Kashutuin te kopen. Na een uitgebreide renovatie, de aanleg van terrassen en een zwembad was "Villa Blou Curacao" gereed voor verhuur.
Vrienden, met ook een huis op Curaçao, kregen van ons regelmatig gasten doorverwezen. Al snel lieten ze graag de bemiddeling (correspondentie, administratie en organisatie) aan ons over. Hierdoor groeide ons huizenaanbod al snel door met een aantal extra leuke en voordelige huizen.
Daar bij vele huizenbezitters het praktisch beheer voor veel problemen zorgde, hebben we onze beheerders ter plaatse ook aan hen aangeboden. Door een goede samenwerking met de beheerders kunnen we rekenen op de uitstekende ondersteuning van 'ons team' te Curaçao.

Ons 'concept' is bijzonder succesvol. Vele gasten komen weer terug en elk jaar weer worden we beloond met "Zoover Awards" en ontvangen predikaten als "Zoover: Highly Recommended" en "Zoover Winner Gold". Lees gerust de reviews er op na.

Ed Pach - vvv curacaoTosca Heus - vvv curacao

Gestopt

Na ruim elf jaar hebben we onze huizen verkocht en de verhuurbemiddeling overgedragen aan personen die ook service en betrokkenheid hoog in het vaandel dragen.

Nog steeds kun je accommodaties huren via onze website. Je komt dan niet meer met ons in contact maar wordt rechtstreeks doorverbonden naar de eigenaar of vertegenwoordiger(s) van de desbetreffende accommodatie.

Waarom?

Als we er geen bemoeienis meer mee hebben, waarom dan toch nog deze website 'in de lucht' houden?
Daar we in de afgelopen jaren veel kennis en kennissen hebben opgedaan op Curaçao, stellen we graag onze ervaring ten dienste van een ieder die daar interesse in heeft. De website zal dan ook boordenvol wetenswaardigheden over Curaçao gaan bevatten. En ook een e-book, welke hier gedownload kan worden, is binnenkort beschikbaar.

Middels deze website helpen we je graag aan jouw plek onder de zon.

Bon bini

Onze missie en visie zal je duidelijk zijn: We willen je helpen aan een droomvakantie in een voordelige droomvilla, waarbij je kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Graag heten we je van harte welkom, "Bon Bini" in een van 'onze' vakantiehuizen op Curaçao.

Met zonnige groet,

Tosca en Ed Pach