Latest Blogposts

Skydiven op Curaçao

Dacht u ook dat het onmogelijk was om op Curaçao te skydiven? Het eiland zou te smal zijn en de wind verkeerd waaien, namelijk dwars over het eiland. Het zou onherroepelijk leiden tot landingen in zee.
Junior Janzen toonde zich eigenwijs en probeerde het gewoon eens. Toen hij keurig voet aan de grond zette, probeerde hij het nog een aantal keren, totdat hij er zeker van was dat skydiven op Curaçao dus wel degelijk mogelijk is. Janzen startte direct een bedrijfje en heeft zijn eerste ‘passagiers’ al veilig terug op de grond gezet.
Op de foto ziet u Muyin Wong Lun Hing die als passagier van Herman Landsman, een zeer ervaren skydiver, uit het vliegtuig sprong
.

Sinds begin 2015 is het mogelijk om te skydiven boven Curaçao. Het bedrijf Skydive JJump Curaçao ging direct voortvarend te werk: om vier uur 's middags kregen ze officieel toestemming en een half uur later was de eerste sprong al een feit.

Heb je altijd al eens willen parachutespringen? Het kan dus ook op Curaçao!
Bovendien heb je vanuit het vliegtuig het meest adembenemende uitzicht over heel Curaçao.

Je kan tijdens je vakantie een tandemsprong maken boven Curaçao. Tijdens het skydiven worden foto's en een video gemaakt. Verbaas je vrienden door het filmpje en de foto's op Facebook te zetten!

Tot 20 februari 2015 kost een sprong (en een prachtige vlucht over Curaçao) 350 dollar, inclusief foto’s en video.

In die periode januari / februari wil oprichter Junior Janzen de animo voor skydiven op Curaçao onderzoeken. Als er voldoende belangstelling is wordt een definitief tarief vastgesteld.

Wil je ook eens skydiven op Curaçao?
Meer informatie over skydiven op Curaçao krijg je via de website van JJump of via hun facebookpagina.

Gedaan? Graag vernemen we je ervaring!

Gratis: "Alles over Curaçao" (deel 1)

0 reacties op “Skydiven op Curaçao

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.