Latest Blogposts

Strand Cas Abou met verrassing!

Playa Cas Abao (of Cas Abou) behoort tot één van de mooiste stranden van Curaçao, met haar turkooisblauwe zee en prachtig wit zandstrand!

De toegang betaal je vóór het parkeren per auto. Het is een bescheiden bedrag om er te mogen zijn, maar dan heb je ook wat:

cas-abao-vvvcuracao

Een natuurlijke baai met een turkooisblauwe zee en fijn wit zand.  Voor de aanwezige strandbedjes betaal je apart en per bedje. Er is een restaurantje,  toiletten en douchegelegenheid. Ook is er op het strand een duikschool waar je kunt inschrijven voor cursussen en/of er duikspullen kunt huren.

Als de mensen van "Helmduiken Curaçao" aanwezig zijn, kun je hier met een duikhelm op, ook een 'wandeling onder water' maken.

In een uiterste hoek van het strand zijn de kliffen voor een deel uitgeslepen door de zee. Hierdoor is er een soort natuurlijke boog ontstaan. Als aan het eind van de middag de zon begint te zakken, wordt het binnenste van de boog langzaam maar zeker in het licht gezet. De bijzondere kleuren van het gesteente komen dan pas echt tot hun recht. Een heerl
ijke strand om tot rust te komen, de onderwaterwereld te verkennen en een verrassing aan het eind van de middag!

Welk strand zou jij aan willen raden? Wat maakt dat tot jou favoriete strand?

GRATIS: Tips en Aanbiedingen

0 reacties op “Strand Cas Abou met verrassing!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.