Latest Blogposts

Villa Caribbean Dream

Ruime parkeerplaatsen voor Villa Caribbean Dream

Gelegen te Coral Estate, spectaculair uitzicht op de oceaan, centraal op het eiland.

Geschikt voor 2-10 personen en peuter.
3 slaapkamers, 3 badkamers.
Privé zwembad en unieke palapa
Super luxe vakantiehuis met privé zwembad, privacy, uitzicht op de Caribische Zee.
Villa Caribbean Dream is te huur vanaf €225,-

______________________


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren


De riante Villa Caribbean Dream is hoog gelegen op Coral Estate op een kavel van circa 2.100 m2 met volop  uitzicht op de Caribische Zee en het Binnenmeer, San Sebastiaan en Williwood.
Deze zeer solide gebouwde super-de-luxe woning biedt een riante hoeveelheid leefruimte op een van de fraaiste plekjes op Coral Estate. De spectaculair gelegen palapa, toegankelijk middels een loopbrug, biedt een zeer weids uitzicht over de binnenlanden van Curaçao.

De kavel wordt aan de voorzijde en westzijde begrensd door een brede groenstrook en is fraai gelegen in het groen. Een op afstand bedienbaar hek biedt toegang tot het perceel met ruime, smaakvol bestrate parkeergelegenheid. Hier is het separate gastenverblijf gelegen dat uw gasten met 65 m2 oppervlakte (living, eigen keuken, aparte slaapkamer met badkamer) een comfortabel verblijf garandeert.

In het gastenverblijf kunnen de 7e en 8e personen van uw gezelschap verblijven, of kunnen bijvoorbeeld de (groot)ouders hun eigen verblijf hebben.

De 9e en 10e persoon mogen gratis verblijven en gebruik maken van de slaapbank.

De garage met op afstand bedienbare deuren biedt ruimschoots plaats aan twee auto's. Middels een doorloop bereikt u rechtstreeks de woning via de keuken.
Deze moderne keuken is voorzien van alle denkbare luxe en heeft een riante eetbar. De keuken sluit aan op een ruime, fraai gelegen en-suite eetkamer. Naast de zeer ruime living is een aparte televisiekamer en een aparte kantoorruimte voorzien. Bij de entree bevindt zich tevens een separaat gastentoilet.

Op de verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers met walk-in closets en badkamers.
De master bedroom heeft een badkamer met whirlpool. Deze master bedroom heeft aan weerszijden balkons welke een schitterend uitzicht bieden op de Caribische Zee en het Binnenmeer met de flamingo's.
Via een spectaculaire loopbrug is het hoogste punt van het perceel bereikbaar. Hier is een grote palapa gerealiseerd van waaruit u over de binnenlanden van Curaçao uitkijkt. Dit is ronduit spectaculair!

De Villa is gebouwd rondom een groot, centraal gelegen zwembad met zeer ruime pooldecks.
Vanaf het terras rond het zwembad, geniet u van het zicht op de diepblauwe zee.

In de villa is royaal gebruik gemaakt van prachtig natuursteen; op de vloeren, de terrassen, de badkamers. De gehele woning is gunstig gelegen op de passaatwind welke zorgt voor aangename verkoeling. Alle stopcontacten leveren 220 volt, in de keuken is ook 110 volt beschikbaar.

De Villa ligt op het beveiligde resort Coral Estate. Een wandeling naar beneden brengt u o.a. bij het strand en restaurant 'Karakter' en de naastgelegen duikschool.
Nabij liggen tevens de mooiste stranden van Curacao: Daaibooi Beach, Porto Marie, Cas Abou, Grote- en Kleine Knip, enz.

Dit is vakantie houden op topniveau!


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren

Gratis: "Alles over Curaçao" (deel 1)