Latest Blogposts

Villa Caribbean Sunrise

Gelegen te Coral Estate, spectaculair uitzicht op de oceaan, super-de-luxe.

Geschikt voor 2-6 personen en peuter.
3 slaapkamers, 2 badkamers.
Op hoogste punt Coral Estate.
Super luxe vakantievilla met privé zwembad, jacuzzi, privacy, uitzicht op de Caribische Zee.
Villa Caribbean Sunrise is te huur vanaf €350,-

_____


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren


Villa Caribbean Sunrise is van alle gemakken en luxe voorzien. De villa ligt op het prachtige landgoed van Coral Estate en is zeer goed onderhouden.

Dit is een absolute top villa op een top locatie met een zeer luxe afwerking en inrichting. Van alle gemakken voorzien, o.a. privé jacuzzi en zwembad.

 

Villa Caribbean Sunrise heeft 360 graden zicht. Niet alleen kunt u de zon 's ochtends zien opkomen; 's avonds  geniet u van de schitterend zonsondergangen in de Caribische Oceaan. Dus niet alleen maar "sunrise" ook en spectaculaire "sunset", elke dag opnieuw en anders.

Gelegen op een van de hoogste punten op Coral Estate, met een magnifiek panorama op de binnenlanden van Curaçao, de Caribische Zee en het Binnenmeer, San Sebastiaan en Williwood (St. Willibrordus), de kust van de Christoffelberg tot aan Willemstadmstad en de Tafelberg, is deze comfortabele tropische villa gerealiseerd op een royaal perceel van ruim 12.000 m2. Het ontwerp van de woning is volledig geïnspireerd op de schitterende vergezichten rondom.

Het woonhuis is als quadrant ontworpen en biedt vanaf alle vier de zijden een spectaculair zicht op Curaçao. De royale villa is maar liefst 21 x 21 meter groot en heeft aan alle zijden overdekte terrassen om van het uitzicht te genieten. De porches bezorgen de woning bovendien een aangenaam klimaat.

In de villa is royaal gebruik gemaakt van prachtig natuursteen; op de vloeren, de terrassen, de badkamers. De gehele woning is gunstig gelegen op de passaatwind welke zorgt voor aangename verkoeling. Alle stopcontacten leveren 220 volt, in de keuken is ook 110 volt beschikbaar.

De electrische toegangspoort - met afstandsbediening - biedt middels een royale oprijlaan toegang tot dit hoog gelegen estate. De carport biedt plaats aan 2 auto's. Daarnaast is er voldoende parkeerplaats voor uw gasten.
De villa is volledig onderkelderd. Onder de woning bevindt zich ondermeer een geheel afgewerkte garage van 6 x 15 meter, welke afsluitbaar is met een electrische roldeur. Vanuit de garage bereikt u middels een vaste trap de hal van de royale woning.

Op een oppervlakte van ruim 440m2 bevinden zich de grote living met aparte TV kamer, keuken (uiteraard van alle denkbare gemakken voorzien) met was-/voorraadruimte en twee grote slaapkamers (6 x 6 meter) met eigen luxe badkamers.

De bovenste etage bevat de masterbedroom van de eigenaren en zal met het oog op de privacy, tijdens uw aanwezigheid afgesloten blijven.

Het grote zwembad van 8 x 5 meter is omringd door een pooldeck van 80m2 waarop 2 bankjes gerealiseerd zijn om maximaal van het spectaculaire uitzicht te kunnen genieten. Hier kijkt u over Curacao tot zelfs aan de Tafelberg. Bij het zwembad is een aparte jacuzzi voor 5 personen geplaatst. Hier is het overdag en in de avond uitermate comfortabel genieten.

Een wandeling naar beneden brengt u o.a. bij het strand en restaurant "Karakter", waar u gratis gebruik maakt van de ligstoelen aan het water. Hier vindt u ook de duikschool.

Nabij liggen tevens de mooiste stranden van Curacao: Daaibooi Beach, Porto Marie, Cas Abou, Grote- en Kleine Knip, enz.

Dit is vakantie houden op topniveau voor mensen die zichzelf deze luxe gunnen.


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren


Gratis: "Alles over Curaçao" (deel 1)