Page content

Villa Ocean Paradise - Locatie


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren


Prachtig gelegen

Villa Ocean Paradise is gelegen op een prachtig resort met 24 uurs beveiliging.
Coral Estate ligt in aan de zuidwestkust, temidden van de mooiste stranden van Curaçao, minder dan een half uur rijden van vliegveld Hato en Willemstad.
Het wordt omringd door een prachtig, natuurlijk kustgebied met zoutpannen waar flamingo-kolonies te vinden zijn.
De uitgestrektheid van het Coral Estate project met veel natuurlijke gebieden, bieden zowel bewoners als toeristen veel ruimte en rust.
Het natuurlijk niveauverschil van Coral Estate zorgt ervoor dat men vanaf alle kavels ook een werkelijk uniek zicht heeft op de Caribische zee!
Door de ligging van Villa Ocean Paradise heeft u een 180 graden vrij uitzicht over de glasheldere oceaan.

Habitat Dive Hotel is op vijf minuten loopafstand. Het beschikt over een bar & restaurant, een duikwinkel /duikschool, een fitnessruimte, een klein strand en een mooi zwembad. Het nieuwe restaurant "Karakter" is van een uitstekende kwaliteit. Op het voorgelegen strand maakt u gratis gebruik van bedjes en lounge-sets.
Het strand is een goede locatie om te snorkelen en te duiken.

Tevens zijn er twee van de mooiste stranden van Curacao, Daaibooi en Porto Marie, naast het park gelegen. Deze behoren tot de mooiste snorkel- en duikplekken van de wereld.

Landhuis Daniel en Eetcafe De Buurvrouw, De Bistro, De Lantaarn, zijn aanraders om te gaan eten, allen nabij gelegen.
De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen 25 minuten in de stad te zijn. Bezoek het centrum, Otrabanda en Punda,  waar zich o.a. vele winkeltjes, restaurants, de bekende Pontjesbrug en Fort Amsterdam zich bevinden.
In westelijke richting vindt u het natuurreservaat Christoffel Park of Shete Boka Nationaal Park.
Een supermarkt, wasserette en bakker zijn op korte afstand. Een golfbaan vindt u o.a. in de buurt van het nabijgelegen Blue Bay, bij Julianadorp.


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren