Page content

Villa Ocean Paradise - Prijzen


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren


Betaal niet te veel!

Veel verhuurders hanteren één prijs voor de huur van de woning, ongeacht aantal gasten, seizoen of energiegebruik. Dat geeft natuurlijk duidelijkheid, maar vaak zult u daardoor juist "de hoofdprijs" betalen. U betaalt daarbij bijvoorbeeld ook LGB (logeerbelasting) over het gebruik van elektra en water.
Graag helpen we u voorkomen dat u teveel betaalt voor uw verblijf op Curaçao. Vakantie houden is immers al kostbaar genoeg. Wij passen de prijs daarom aan, aan uw gebruik van de woning. Gebruikt u niet alle slaapkamers, dan betaalt u ook minder!
Bovendien rekenen we het aantal overnachtingen en niet de dagen; dat scheelt u ook weer een dag.
Let u op het energiegebruik, door bijvoorbeeld de airco tijdig weer uit te zetten, dan scheelt u dat ook weer kosten.
En natuurlijk betaalt u bij ons GEEN administratie-, reserverings-, boekings-, of andere flauwekulkosten!


Huurprijzen per nacht:

Villa Ocean Paradise is al beschikbaar vanaf €125,- per nacht
Dit is voor een gebruik door 2 personen, 1 slaapkamer.
Elke volgende gast kost slechts €12,50 meer per nacht.

In verband met de kennismaking is er is GEEN toeslag voor het hoogseizoen en tijdens vakanties!


Bijkomende kosten:

Voor de eindschoonmaak wordt €55,- in rekening gebracht. Dit is bij een verblijf tot 4 personen (of een gebruik van 2 slaapkamers). Bij een gebruik van 3 slaapkamers wordt €65,- voor de schoonmaak gerekend.
Indien u dit wenst kunt u tegen betaling ook tussendoor laten schoonmaken.

De toeristenbelasting (op Curaçao: "Logeerbelasting" of LGB) bedraagt 7%. In tegenstelling tot vele anderen vermelden wij deze LGB al op uw overeenkomst, zodat u niet voor verrassingen staat. Bovendien wordt deze bij ons uitsluitend over de huur van de woning berekend (en dus niet over autohuur, schoonmaak-, transfer-, energie- of andere kosten!)

Op Curaçao zijn de kosten voor water en elektra relatief hoog. Een m3 water kost €9,90. Elektra kost €0,38 per kWh. Door deze kosten buiten de huursom te houden heeft u zelf invloed op de vakantiekosten. Door het gebruik van de airco te beperken tot de momenten waarop u zich in de gekoelde ruimte bevindt bespaart u al veel kosten. Villa Ocean Paradise is voorzien van energiezuinige spaar- en ledlampen. Gas is vrij te gebruiken.

Uiteraard is het gebruik van beddengoed, handdoeken, theedoeken, badlakens inbegrepen!


Auto

We hebben bij dit vakantiehuis momenteel geen vaste huurauto.
Indien gewenst helpen we u bij het vinden van een geschikte huurauto.

Airporttransfer:

De beheerder kan u halen en brengen van en naar de luchthaven. Het tarief hier voor is Naf 85,- (plm. €34,-) voor maximaal 4 personen met bagage (retour).


Duidelijkheid:

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet met welke kosten u te maken kunt krijgen. U ontvangt daarom na uw aanvraag altijd eerst per email de huurovereenkomst ter beoordeling. Daarin ziet u alle kosten nog eens duidelijk vermeld staan.


Informatie Kenmerken Prijzen Locatie Foto's Reserveren